Backers kafé och bageributik

Backers kafé och bageributik ligger i Raseborg strax utanför Fiskars. Här kan du njuta av ugnsfärsk bulla och fyllda semlor tillsammans med en kopp kaffe eller te. Du kan också köpa med dig dagsfärskt ekologiskt bröd direkt från våra bagare. I kaféet och bageributiken hittar du ibland specialprodukter som inte finns ute i butikerna – prima och ibland sekunda. Följ vår facebook -sida för nyheter om specialevenemang och erbjudanden i kaféet.

Kafébeställningar & förfrågningar

Söker du efter ett visst bröd i vårt sortiment eller vill du kanske beställa en större mängd kaffebröd? Gör då en förhandsbeställning för att försäkra dig om att just din favoritprodukt finns till hands.

Kafébeställningar tel. +358-19-241 1674 (under kaféets öppethållningstider) eller kafe(at)backers.fi.

Företagskunder hänvisas till bageriets försäljning.

Möten i kaféet

Har du behov av ett ställe för ett möte eller en sammankomst? Vi kan förbereda ett bord i kaféet för er grupp med kaffe och annat bjudbart enligt era behov. Kontakta vårt kafé för mer info.

Hitta till oss

Du hittar oss på Borgbyvägen 2, i Bollstad. Kör mot Fiskars och följ skyltarna till Backers bageri.

Facebook

2 weeks ago

Backers

Käsityönä kun tehdään, on jokainen pulla omanlaisensa. Joskus hyvinkin persoonallinen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Backers

Matkalla mökille, tai muuten vaan: meiltä maistuvat ruokaleivät ja retkievääksi vaikka herkulliset sämpylät! Kahvila avoinna arkisin 8 -17, lauantaisin 9 - 15, satoi taikka paistoi 🌞
Tervetuloa! Välkommen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Backers

Visste ni att vi har en musikproducent på jobb på Backers? Han skapar skön svängig musik med innehåll. Jag är stolt att få presentera Jonny Grönholm!
https://m.youtube.com/watch?v=D3e5ca1jZZc&feature=youtu.be
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bagerbutik och Café