Backers kafé och bageributik

Backers kafé och bageributik ligger i Raseborg strax utanför Fiskars. Här kan du njuta av ugnsfärsk bulla och fyllda semlor tillsammans med en kopp kaffe eller te. Du kan också köpa med dig dagsfärskt ekologiskt bröd direkt från våra bagare. I kaféet och bageributiken hittar du ibland specialprodukter som inte finns ute i butikerna – prima och ibland sekunda. Följ vår facebook -sida för nyheter om specialevenemang och erbjudanden i kaféet.

Kafébeställningar & förfrågningar

Söker du efter ett visst bröd i vårt sortiment eller vill du kanske beställa en större mängd kaffebröd? Gör då en förhandsbeställning för att försäkra dig om att just din favoritprodukt finns till hands.

Kafébeställningar tel. +358-19-241 1674 (under kaféets öppethållningstider) eller kafe(at)backers.fi.

Företagskunder hänvisas till bageriets försäljning.

Möten i kaféet

Har du behov av ett ställe för ett möte eller en sammankomst? Vi kan förbereda ett bord i kaféet för er grupp med kaffe och annat bjudbart enligt era behov. Kontakta vårt kafé för mer info.

Hitta till oss

Du hittar oss på Borgbyvägen 2, i Bollstad. Kör mot Fiskars och följ skyltarna till Backers bageri.

Facebook

Nu finns dom igen Olles supergoda jultårtor!
Välkommen till Backers bageributik och kafe!

Leipuri-Ollen maanmaukkaat tähtitortut meiltä Backersin leipomomyymälästä! Tervetuloa!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Motivet på den vackra tapeten i vårt kafé är Ginkgo Biloba. En gammal utrotningshotad barrväxt, som inte växer hos oss. Fint att ha den på väggen.
Oletko huomannut meidän kahvilan kauniin tapetin asioidessasi Backersilla?
Kuvassa on Neidonhiuspuu, Ginkgo Biloba.
Uhanalainen kasvi on tunnettu elävänä fossiilina. Ginkgon tiedetään näyttäneen täsmälleen samalta jo kymmeniä miljoonia vuosia sitten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Goda bullar på Backers kafé! För att nu inte prata om de supergoda smörgåsarna. Välkommen! I dag har vi öppet till klockan 15. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bagerbutik och Café